Säsongen 2018– 2019.
Hej och välkommen till ännu en skidsäsong med Västerås Ski-Club. Västerås Ski-Club är en ideell förening, vars målsättning är att ordna så billiga och trevliga helgresor till Sälen och Trysil som det bara är möjligt. Observera att all verksamhet är ideell, allt görs utan vinstintresse. Styrelsemedlemmarna jobbar ideellt därför vi tycker det är så otroligt kul med skidåkning och därför att vårt koncept innebär en stor och trevlig gemenskap. Vi bor i Torgåsgården som ligger ca 5 min bussfärd innan Kläppen.

Liksom de senaste åren lämnar vi Västerås på fredagar kl 18.00. Vi anländer Sälen ca 22.30, med tid för lite kvällsmingel innan läggdags.

Vi måste städa Torgåsgärden på söndagen, detta kan antingen göras på söndag morgon innan vi åker till Sälen eller på söndag kväll efter dagens skidåkning. Vi tror att de flesta medlemmarna föredrar att städa på söndag morgon innan vi åker till Sälen. Det innebär att vi kan åka direkt till Västerås på söndag kväll. Kan vara skönt att slippa städningen på kvällen när man är trött och slut i benen! Städning sker alltså på söndag morgon.

Denna säsong erbjuder vi två resor,´vecka 4 och vecka 13. Priset är 1050 SEK, dvs en ökning med 150 SEK jämfört med förra säsongen. Vi har inte ökat priset på många år, nu tvingas vi göra det eftersom de nya ägarna till Torgåsgården helt enkelt har ökat priset kraftigt. Dessutom har Axelssons buss, som är vår transportör, höjd sitt pris något. Alltså, för att få det hela att gå jämnt ihop tvingas vi höja priset.

Vi har också minskat maximalt antal personer som kan delta i resorna från från 48 till 44. Skälet till minskningen att vi inte låter mer än 4 personer härbärgera de två rummen som innehåller 6 sängplatser.

Vi parkerar våra bilar och stiger på bussen på Bomardier Arena på Rocklundaområdet i Västerås.

Ski-Clubs styrelsemedlemmar finns angivna nedan.

Till slut får vi som vanligt hoppas på en bra och snörik säsong!

Vi syns i Sälens och Trysils backar!!!

//Staffan

Styrelsen består av:

Ordförande: Staffan Söderholtz mob. 076 3274910, staffan.soderholtz@gmail.com
Vice Ordförande: Anders Elfström 021 - 60300, anders-elfstrom@hotmail.com
Kassör: Willy Lundkvist 021 – 357288 mob. 070 - 2165781, willy.lundkvist@telia.com
Ledamot: Henry Ceder 021 - 27337
Sekreteraret: Kent Nordin 070 6347201, kenord@live.se