Säsongen 2020–2021.
Vi hade ett styrelsemöte i oktober där vi beslutade att avboka våra preliminärbokade resor i januari och mars 2021. Vi vet inte i dag vart coronaresan tar vägen och vågar inte av ekonomiska skäl boka resor. Styrelsen beslutade att om situationen i februari är sådan att vi kan resa säkert, skall vi undersöka om Torgåsgården har en ledigt en helg i slutet av mars / början April.
Så i den bästa av världar, så kan det bli en (1) resa.

Det är inget som hindrar att man betalar in medlemsavgift på 50 SEK till Pg konto
363802-0. Vi har trots att vi inte reser en del kostnader t.ex. reseförsäkring, nätavgift för
hemsidan.

Medlemmar har möjlighet att själv boka rum på Torgåsgården, med viss rabatt som SkiClubbare.
Se texten nedan som vi fått från Torgåsgårdens ägare:

Vi vet att ni i Västerås skidklubb har varit trogna gäster genom åren och vill vi erbjuda Er en rabattkod som ni kan använda om ni bokar boende hos oss via vår hemsida. Nu och tills vidare försöker vi så långt det är möjligt att ge
varje sällskap ett eget badrum. Har vi flera sällskap samtidigt i huset sprider vi ut frukostgästerna och ber Er boka tidi köket för matlagning. Vi städar givetvis regelbundet och handsprit finns i huset. I det rabatterade priset ingår städ av rummet och sänglinne.
Rabattkoden är Västerås20 och ger dig som bokar mellan 10-20% rabatt på boende beroende på när du bokar.Erbjudandet gäller inte våra paket, Vasaloppsveckorna, jul och nyår, sportlovsveckorna eller i samband med andra
rabatter. Erbjudandet gäller enbart boende under perioden 8 september 2020 t.o.m. 8 september 2021.

Har vi tur, så ses vi i vår.

Willy/Staffan

Styrelsen består av:

Ordförande: Staffan Söderholtz mob. 076 3274910, staffan.soderholtz@gmail.com
Vice Ordförande: Anders Elfström 021 - 60300, anders-elfstrom@hotmail.com
Kassör: Willy Lundkvist 021 – 357288 mob. 070 - 2165781, willy.lundkvist@telia.com
Ledamot: Henry Ceder 021 - 27337
Sekreteraret: Kent Nordin 070 6347201, kenord@live.se